Arg som faen!

SHoo allihopa det va skola igen :) men det va en dålig da va iallfall med jesper :D

Skriver inget idag inte på humör tyvär! :(

(kriii)

Ut !

Skriver mer sen hejdå!!
Ska möta jesper och sen ena felicia och sabina <3 med adam ofcourse
[kriii]

Skola / Me adam :) / Mat

Shoo felåt att jag va seg men hade roligt med adam :) Hade ingen tid att sitta o dö :) vi kollade på film och hade ass kul med hans sister som han inte tycker om fast hon e rolig, men dålig smak av vänner .... -.- en av hennes kompisar älskar korv tydligen xD Det värsta som hände var att vi skulle te jesper och så ser vi en död orm jag trodde den levde och skrek som in i helvete och adam blev rädd sen bromsade jag allt jag hade och ba kollade och så fick adam köra :P 25/04-09 och 26/04-09

Iallfall idag vaknade jag som vanligt tog ut hoe hunden och stack te skolan, Idag hade vi ANT = Alokhol ,Narkotia,Tobak
det va rolig ganska för evve började bråka med neila och hon hämtade rektorn, men istället kom vår mentor :P aja efter det hade vi engelska det va inte lyckat bara problem. Sen hade vi matte fitt matte suger kuk!! aja sen var det lunch och sen hade vi So det va ganska kul ,,, elr nej det var det inte... i slutet bara.. sen hade vi engelska igen :D:D det va bästa lektionen idag!!! va med jesper o adam o einar va så jävla kul jag o jesper hade fett roligt, sen drev vi med folk utanför.... Aja efter det gick vi ner te station som vanligt och lämmnade jesper o einar missade bussen  som vanligt xD men aja efter det gick vi te mig nu snackar vi med feffeh o jesper men vi ska äta nu hejdå!!


Pics:

Yo little mama vill du rida på min gris!Jesper sjunger!!  ¨¨Yo little mama vill du rida på min gris vi rider hela natten till vi kommer te paris!

Skriker halleluja! Coewby!!

Ehm... vart e toan!? Ehm... Var e toan?

[Kriii]


Ahjde vaknade !! :)

Nu vaknade jag entligen ska ut med adam kl . 12.00 typ vi ska sola och käka glass, Skriver mer sen hejdå!

[kriii]


Sabina o felicia kan köra moppe! :) / va med adam idag !!

idag var det en jobbig dag en läskig dag kan man säga mina två homies skulle lära sig köra moppe, Jag blev deras Master som skulle lära dom det va kul och ganska trögt för en viss elev men aja till slut gick det !! felicia klarade Mvg nivå och sabina fick vg+ tyvär men det går säkert upp snart!! :) senare efter det lämmnade vi ricci men först träffade vi skabb cicis kompisar dom va lika fula dom två och läskiga men endå chill... på något sätt felicia [TYCKTE OM EN] hon nekar det bara ! :) Aja [TACK GODEGUD ATT DOM INTE DOG !!] trodde seriöst att min moppe skulle dö men endå för deras skull skulle man offra den.... Aja efter att jag hade varit med dom gick jag hem satte mig vi datorn och ringde adam vi gick ut och drog till station chillade med olivia och melina :) sen drog vi vidare till våra gungor och sen drog vi till andra gungor som vi hittade O_O dom va bättre :) aja sen drog vi till adam sen drog jag hem, sitter här äter pannkakor och dricker 2 liters läsk :P

Inga bilder tyvär men min kamera va cp!

[Kriii]

Grilla :)

Aja nu ska jag grilla med famliljen det blir allt, kött ris och potatis jag älskar potatis :) xD
HAhahahahah :S  aja skriver när vi har grillat klart hejdå!


[Kriii]



God morgon allihopa :)

Hellue :) har nyss vaknat e så jävla trött får inte sova mer av min störande syrra!
Aja ska käka frukost och kanske träffa adam senare :) men vet inte riktigt om det blir nåt vi får se :)
Hoppas ni har en bra dag hejdå!

[Kriii]

Dagens låt :) Al Azif vs Crossfire - Lady



Lady !! Jonte gav mig låten i huvudet tack :)

[Kriii]

Eriks träning !

Träffade Eddie och einar jocke såg jag tyvär inte xD aja satt vid sitt platserna xD med madde i min klass em.. aja en bild!

:D:D roligt som faen

WOW go einar erik o eddie!!

[Kriii]

My friends <3 BRODERS AND SISTERS

BARA PICS OCH LITE KOMMENTARER


Min bästa vän! min bror asså!

Coewby min bror asså du betyder ass mkt för mig du e min andra halva bror asså de finns ingen roligaren du asså jag svär du gör min dag för varje dag asså ibland e du cp men det e lungt ;) kriii överlever asså det e tråkigt när du e hos din farsa men endå krigare för att få va med mig ha kul och leva livet !


Min broder


Jesper :) min bror från en annan mor xD aaa mkt att säga om han med hans jävla a wousi wousi wooooooO!!! det får mig alltid att skratta åt samma sak du får mig alltid att le och du e bra på att dissa gnaggare HAHHAHA:Ö aja du bytder mkt för mig och även om du bryter ett ben elr två ska jag hjälpa dig! :)

Broder Eriko!! bror :)

Asså bror du kan dampa som jag asså du e tjooooock rolig när du vill kissar på väg grejer o sånt :P det e ass kul men du e lite hyper vi dricker monster ofcourse!!!! det måste man dricka !!!
Aja bror lika mkt betyder du för mig ...!



HAHAHA BPiggie mcfeast!

WOW piggie piggie piggie inte mkt att säga AHAHHAHAHA kan bara garva din lilla perversa typ! älskar melina ofcourse! hahaha du gör mig alltid garva med ditt roliga smile :P:) du e ganska retard men endå ass rolig bror,!!
bror allt du gör betyder mkt!!!

Sabina memic from memic family!

Sabulle !! kungen asså ahhahahahha vet att jag kommer att få stryck för bilden men behövdes du gör min dag alltid bättre för dig o mig betyder moppen mkt !!! och klart du betyder mkt för din bror!!!


Folos bitch Felicia folos :) <3
Min sister från märsta :) hon e rolig gillar att finger pulla killar tyvär! men aja rolig är hon klumpig pluggis när hon vill och kör alltid på !! hennes morsa är min gud för hon ska sälja monster !!
Aja sister du betyder ass mkt för mig!!

Hahahah Rolig Ida :):)

du e rolig smart ganska klumpig men du e ass rolig :) tycker synd om din katt som blev påkörd! men aja livet fortsätter !


Foto model elä!!Meluna :):)

Du e så jävla rolig :):) du gör alltid mitt humor bättre och man kan alltid lita på dig du e em.. smart .... och ganska tuff med ditt järn rör!! hahahahhahah:Ö



Aja det va alla mina loyala vänner som jag har!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Några av er har jag levt med i ett år

andra blir snart ett år!

några blir snart några månader!

Men alla kommer jag alltid att leva med!

och till er som jag kommer att lära känna bättre

Happy day!

[Kriii]! Föresten dagens låter kmr snart!

Hemma igen :)

Hellue va ute me felicia sabina olivia o melina vi hade ganska kul lite knas men kul vi sprang runt gungade jag åt ben & jerrys stor :) Vi gick runt som luffare vi hade fett kul :):) sen stack vi hem och två nattvandrare jagade mig o melina -.- jävla idioter !!!


Aja ska geeka nu ses :) `^^

Pics:

Kriiis favorit smak !! Ben & Jerrys  Strawberry cheesecake <3

Happy nightSabulle


Solade :) me sabina erik o felicia :)

Shoo allihopa efter skolan gick jag och erik ner till station ser man felicia och sabina ligga o sola, klart man också skulle sola :) Dom sa att vi inte fick var i taket sen drog dom endå och vi gick ner till paris tornet elr vafaen det heter... Aja efter det stack vi till taket endå :) solade sönder och stekade så kommer dom satt me malins hörlurar och chillade, Sen kom fjortisarna felicia och sabina, dom brydde sig inte O_O det va konstigt men aja felicia låglängst ut sen sabina sen erik och sen jag vi låg och stekade i 45 min och jag sommnade nästan tills erik vart tvungen och leka häst sen när han o sabbe hade stuckit hållde jag på sommna igen, Då kommer felicia folos och fuckar allting då blev jag arg och orkade inte sova längre... sen tredje gången kom en gubb jävel och slängde ut oss .. från taket -.- ...

så stack vi vidare till sätuna parken där satt jag o solade igen då kom en spindel sprang för livet och det blev gungan -.- där finger pullade felicia erik HAHAHAHHAHAHAHAHHAHA:Ö sen skulle jag göra fart och hon satt och slog mig i kuken det gjorde ass ont och hon satt där och ba : HAHAHHAHAH:Ö han stönnar hahahahhaha, jag fick faktist ont -.- Efteråt gick jag hem te mig med erik, Föresten hade vi gjort kuddar i syslöjden och felicia och sabina fick lånna dom :) Men det varade inte länge dom slängde dom i buskarna och jag fick damp aja vi stack hem till mig åt [Pommes med biff o cafe the paris] och drack cola :)

Sen skulle vi till eriks träning vi gick ut me molle till willys och köpte hund foder och jag fick damp för då såg vi felicia folos och erik attackerade henne direkt för hon hade slängt våra kuddar -.- :) aja sen stack vi till mig och körde moppe till eriks träning nu e jag hemma och ska köra och köpa dricka hejdå!!!

Pics:

Chill asså! Its kriii MTF!

solen ! :)  Sabina <3 mina kläder ekar ...
VA INTE NAKEN!

Steker asså! Eriko min strumpa xD

Värme asså! Sabina o felicia ! <3


Dagens låt CUBATON - El Medico vs Million Stylez - Miss Fatty (Official Video)



Shake tath ass baby mmm ... Kriii likes :D:D

[Kriii]

Jesper broe !!

BROE :) Jesper :)

Franck:D:D Bror!

Min broder

Brooooeee!!!Jesper


Jesper min bror åkte te åre skadade sig :( bror du ska komma hem hel inte halv :P saknar dig!!!
inge rolig utan dig allt blir boring aja inte allt men endå :P bryt inte fler ben bara....

[Kriii]


Ute me sabina o felicia moppen <3 Pics...

Shoo allihopa... Dagen blev bättre iallfall var med sabina o felicia, jag hade tänkt åka till min bästa vänn adam corby men nej ser två ligister på taket som skriker KRISTOFFER!!! elr KRIII iallfall stannar ser sabina o felicia jag stannade och vi snackade om vad jag skulle göra och vad dom skulle göra det blev tydligen ingen corby där utan jag skulle från att jag träffade dom tills vi skulle hem. Blev faktist mutad ett block choklad mums... men innan det stack vi till sätuna parken och vi snackade och roade oss vi satt och kollade runt på tacket det var chill :) Sen drog vi till norrbacka och gungade china gunga och vi filmade blev fail.... Sabina sa lite dåliga saker aja... int mkt att göra åt det så vi drog istället till sätuna igen -.- och då sa jag att jag ville ha chips så vi drog till sabia hämtade pengar drog te felicia hämtade pengar och då fick jag min block choklad :) Och då drog vi till willys och fick se jonas o franco ... dom lekte i skolan och jag o sabina stannade och hälsade så vänligt xD aja efter det köpte vi chips och såg en interessant luffare stå och kissa så sommnade han och ramlade i gräs mattan och sov som en liten valp xD HAHAHAHHA:Ö efter att vi hade köpt drog vi till sätuna parken igen gungade snackade käkade chips och njöt av dagen .. sen blev det kallt felicia drog hem och jag lämmnade sabina me moppen och drog hem . Fick ett sorligt sms av jesper där det står att han har skadat sig :( han e i åre idioten :(

Aja dagens pics:)


Hahahhaa det e bra Sabina <3


Wooooooaaaaa direkt från china China wooaaaa

Ska fixa dagens låt och ett fint inlägg åt min bror hejdå!

[Kriii]


Sjuk :(

Vaknade och hade så jävla ont i huvudet ... hade feber och + att samuel hade dödat min fot asså så jävla störande stannade hemma sov till 11.00 och sen vaknade jag och tog ut min hund xD Allt e så jävla dött hatar att va sjuk så jävla tråkigt. Adam var tydligen också sjuk :/ aja int mkt man han göra precis :S Iallfall ska käka frukost skriver mer sen [XAO]!

[Kriii]


Dagens låt Candy Shop - 50 Cent



WOW!! its so cool Beatch!! :P

Bra låt, gammal men skön!

[Kriii]

Dör av tråk.

Så jävla tråkigt hemma har inte gjort nåt sov typ 2 timmar men nu orkar jag inte sova mer, jag vill göra något kul :)
Imorgon är det skola igen -.- det är tråkigt men man når iallfall träffa sina homies xD aja.

Idag gick jag te skolan hade vanliga lektoner som vanligt var det ganska tråkigt förutom SO idag var det ganska chill ^^
satt bredvid adam och jobbade, efter det gick jag o adam ner te station med erik, erik sprang till sin buss och jonte o jocke missade bussen HAHHAHAHAHHAA:Ö fett synd men dom blev hämtade jonte av sin maffia mormor och jocke av sin morsa :) einar väntade på tåget och adam gömde hans väska så einar glömde den och sprang tbx sen missade han tåget så vi väntade med han 20 min till -.- :P sen drog vi hem till mig ^^ det var chill vi gjorde int mkt hade så jävla ont i foten efter att samuel hade misshandlat min fot... i trappan -.- gjorde skit ont.... Sen stack jag te chadi det var ganska kul men blev drygt efter ett tag :P så jag stack hem istället och sov käkade,pluggade och lyssnade på musik :)

Nu kollar jag på efterlyst och ska ut med min dryga hund... aja hejdå ^^:)

[Tappade bort min USB från datan till mobilen] så blir inga pics idag, Imorgon lägger jag :)

Lägger till dagens låt :)

Hejdå [Kriii]


Plugg.... :)

Shooo, har varit hos chadi det var ganska kul vi satt och kollade på film käkade pizza och levde livet :P vi drack Ice smir :) va så jävla gott det ska man fan dricka till valborg =)

Aja sen gick vi ut ett tag träffade piwi och bastian inte så kul.... dom frågade massa saker det va tråkigt aja sen åkte vi moppe och jag drog hem sen pallade inte mer, så drog hem satte mig vid datorn chattade med folk nu ska jag plugga för det e allt jag vill göra just nu :P Senare ska jag kolla på film -.- och lyssna på musik kanske ladda ner lite låtar o sånt.

Aja hejdå

[Kriii]

Hemma :)

Shoo allihopa :)


skolan var dryg som satan allt började så jeävla dåligt aldrig haft en så dåligt morgon, + att jesper skulle dra te åre !!!
kommer att sakna min broder :) aja men så länge är vi med adam och eriko och einar :P det e det enda man kan göra liksom... aja idag var det skabb mat i skola som vanligt men äter det endå :) Vill inte slösa på mat :P ramlade i trappan skadade foten som fan gör så jävla ont :P sen drog jesper :( det va sorligt aja va med jonte och dom, hade ass kul :)

Sitter hemma med adam just nu :P
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! ska äta min favorit mat :P

Hejdå! skriver mer sen

[Kriii]

Dagens låt :) Collie Buddz Feat Rigo - Mamacita Al Azif Remix




Ahjt fett tyng :)

Njut :)

 [Kriii]

Skola / Hem / Ute :)

Shoo allihopa!

Idag vaknade jag stack te skolan så klart fixade mig först och började gå :)
Första letkionen var Eget arbete :) det var ganska kul alla såg mej med glasögon -.- men aja inte mkt att göra satt där och arbetade och snackade med adam, När den rutna lektionen tog slut drog vi vidare till svenskan det var tråkigt! det var så jävla tråkigt... vi satt och snackade och jag och adam skulle skriva om oss själva så vi var ju såklart smarta och tog varandras papper och skrev vad ''VI'' tyckte om varandra :) Jag fick positivt och han objektivt :P vi gjorde mkt mer grejer och så stack vi ut efter letkionen väntade vi på jesper o grabbarna när dom kom snackade vi lite och sen drog vi vidare till vår språk hade håll timme så följde med felicia och olivia träffade ellenor :D Sen när alla hade slutat hade vi hederlig matte lyssnade på musik med felicia sabina melina o evelina :P adam o einar o erik och dom andra va utanför vi va i chill rummet och gjorde inget.. aja efteråt hade vi lunch :D den var lång vi busade som vanligt :S läraren dampade :P Aja efteråt hade vi No lekte med jesper o grabbarna istället slängde upp lina och antonia och alla andra me :P sen var min skoldag slut :P

Adam slutade 15 20 och då gick vi ut sen drog vi te han käkade sen drog vi te mig och käkade mer :P Sen drog vi vidare te einar och jockes träning vi satt där och snackade med viktor han va ass chill och rolig vi snackade om ''Det perfekta själv mordet'' xD vi satt och snackade med dom som hade träning A - Laget och frågade lite frågor han tog handen mot mig trodde att han skulle döda mig men han demostrerade bara som tur .... sen när einar var klar åkte han hem med sin farsa och dom tutade och jag och adam drog hem te oss nu sitter jag här med varm choklad och ost smörgås :D:D

Pics:

Melina :) <3 Melina =)


Brooooeee!!! Jesper :P Bror!!

Hahah bror i våra gungor!!Haha adam i våran lekplats:)


Våra gunger broe!Våra gungor !! :)


Jag :P Jag på moppen :)


Broder Eriko :) med fuckad röst idag :(



Aja skriver mer sen hajdo!

[Kriii]

Skola

Shooo allihopa, sitter här med felicia adam och flera får inte gå in på blogg men gör det endå :D

Ha en trevlig dag skriver mer snart !! :D:D

När jag kommer hem 

[Kriii]


Dagens pic och Dagens Låt - Flo rida feat, kesha - Right round

 


Dagens Pic:

Gangstas!! BITCH Coewby bror du och jag !!



[God natt] :)


God natt <3 allihopa ha en fortsatt trevlig kväll :)

Aja åt maten det blev = Ris,kött,Br SÅS :D:D

Adam och jag älskar det :)

och ni ska såklart få dagens bild och dagens låt:) 

God natt sov gott! ^^

[Kriii]

Sabina memic from memic family =)

Sabina memic from memic family! Sabina memich <3

Memic :D:D <3 King of kings...


[Kriii]

Glasögon :) / Stan me jesper erik o adam :) /skoladag...

Shoo allihopa :) gick te skolan idag som vanligt.... lol! fett kul träffade alla :P Första lektionen var hedlig No -.- med pingvinen vi kollade på australiens djur -.- xD alla satt och snackade och jag spelade arg för adam HAHAHAHAHAH:Ö
Efter No hade vi språk, lisa var sjuk så vi fick hålltimme vi drog te centrum evelina bjöd på Powerking och godis <3 Tack ävve :D:D Efter det tog rasten slut för oss och vi drog te engelskan satte mig ner och väntade på coewby!! Han kom sneeade :P han satte sig ner bredvid mig och jag orkade inte skoja mer så tog min fot och han kollade och ba : äru sur?
:nej det är du som är! jag ba HAhahahahah:Ö drev bara och kramade han :P han skulle säga hej på morgonen blev dissad xD aja sen efter den långa segaaa.... engelskan hade vi matte -.- jobbade inte ett piss snackade med franco einar och adam och eriko ofcourse....!  efter det var det lunch!!! YEY!!! vi gick med jesper te jumpa salen retades med jocke han strippade.!! Sen kom stinkbomben jag tog adam och sprang för livet.... stackars jesper och dom...Efter det var det SO vi snackade med läraren hon skulle åka te africa :( vad tråkigt det var att mista en bra lärare aja efter det gick vi till engelska jag satte mig bredvid, jesper o eddie bredvid eddie jonte bredvid jonte einar bredvid einar adam bredvid adam markus bredvid markus samuel bredvid samuel erik bredvid erik jesper bredvid jesper jag !!! YEY!!!!  
Sen satt vi och drev hela lektionen det var så jävla kul!!! vi satt och skrattade och dom lekte med mina solbrillor.... vi arbetade 30% :P sen snackade jag med eddie och så var lektionen slut... och vi drog, jag sa te jesper att möta mig vid station!!! och dom stack gick hem tjafsade med morsan tog pengarna och stack te station vi satte oss i tåget så kom ida hedman och simon simon var chill ida var en dryg fjortis AHAHAHAHHAHA:Ö skoja!!! aja hon läste sin bok -.- .... sen när vi kom te stan så gick vi åt donken drog hämtade mina glasögon och gick och köpte varm choklad!!! :D:D och sen drog vi till märsta, medans vi väntade på tåget kollade jesper på en snubbe han fick damp o ba : Vfan glor du på! Jesper ba: Han bakom dig .. så kom jespers systers kompis och dom hälsade så kom tåget vi åkte och sen när vi kom te märsta drog vi till lidl och köpte choooookllaaaaadd pudding och coooolllaaa pudding och ice tea :D:D jesper drog så hittade vi en gammal fotboll och spelade jag o adam sen drog vi hem te mig :D:D Men innan allt innan vi hade engelska sista lektionen var det Cola Vs Vatten i engelska salen Samuel erik Vs Linna! hon felorade så klart jag blev träffad..... aja


Pics:


Hahaahaha SÄXIG [NO SALEN] No salen:D

Hahhaa tack för powerking :D Evelina Keto <3 tack för allt!

Hahahahha :P Olivia , Evelina , Felicia <3


HAHAHAHAHAHHA:Ö HAHHAHAHA:Ö Piggie / Särbarn

BROE :)Jesper BROOE!!!     

Broe :P :D Coewby BROE!!:D

Ida Hedman Läser sin bok HAHAHHA;ÖLäs duktiga flicka :P Ida <3


m....mmmm....mmmmm!... gjhhjhjhjjhj Hot chokled :P !!!

HAHAHAH:P Mina glasögon!!!


Sabina memic from memic family! Sabina Memic Hahahah:Ö <3



Nu ska vi äta hejdå!! [Kriii&Coewby]


Tack Felicias mamma du är min gud!! Köper in monster!!

:D:D alla galna monster drickare felicias morsa köper in monster te hennes butik !!!!! alla måste köpa!!!


:D:D ÄLSKAR MONSTER DET E BÄST


lite pics Rawr...


Im horny!!/einar                                           mmm Gott....                                    Raawrrr!!





ALLA KÖPER FRÅN FELICIAS MORSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



!!!!!!!                                          :D:D                            Släkt YEY!!










Köpare/Kunder:


Kriii

Adam

Erik

Einar

Garanterat!


Och massa annat folk!


[Kriii]


Mina bröder :) och jag :P

På staduim :)<3


Stadium :D:D i stan

Fett roligt vi hade

Jag Jesper och Coewby



Bröder från söder xD


[Kriii]


Dagens låt :)






Betyg: 10 :D
Artist: lil jon,Pitbull
Namn:Krazy

Aja njut den e tyng som fan!!

[Kriii]

God natt Allihopa, hoppas ni haft det bra ;)

Aja inte mkt att skriva

Hoppas ni haft en trevlig dag hade jag iallfall lite cp med pappa men annars äre lungt.

Njut av dagen  som den kommer liksom..

jag kollar iallfall på [Fist of zen] på MTV verkar roligt att se och chattar med felicia folos däremot läs hennes blogg den e chill www.feluciia.blogg.se  :Dd

God natt :)  [Ni får dagens låt föresten]       

[kriii]

Bra söndag :) Påsklovets slut :(

Shoo allihopa sista dagen i lovet :( för oss är det iallfall det vår skola är med stor sorg [RETARD] ..
aja idag var jag hos erik på morgonen skrev ett inlägg då också :P vi gjorde inget på morgonen vi käkade frukost och vi kollade hur erik spelade tony hawk och jag fixade bloggen :) Sen drog einar te jesper och jag och erik bästämde oss för att åka te märsta och ha kul istället, vi gjorde det och på vägen kom jag på att jag skulle vara med jonte =) så när vi kom te mig försökte vi ringa adam såklart svarade han inte... aja sen snackade vi med jonte och erik stack o hämtade han :P sen när dom två kom drog vi te parken vi snurrade såklart ;) det ska man alltid göra på Kriii park :P ahahhahahah :Ö
sen när vi hade blivit cp skulle vi dra te andra parken '' där einar tappade sina kalsonger och byxor'' hahahhahaha vi testade dom olika sakerna och då kom stinkbomben i jesper o jontes klass vi tog våra jackor och sprang för livet :P när vi kom ut i vägen mot preem snackade vi om WOW.... att samuel hade tagit jespers och jontes clan och han hade blivit kaxig och grejer xD int mkt han kan göra men aja e man kaxig så e man.... Aja efter det rullade vi till melinas park där åkte vi skiten som snurrar det var ass kul!! fast det gick inte så bra, då drog vi te willys och där köpte vi chips och läsk :)<3
Kriii älskar chips :P När vi hade köpt satte vi oss utanför willys och började käka o dricka då ser vi sabina o felicia ofcourse vi snackade om att felicia skulle börja sälja röd monster o andra smaker hennes morsa måste göra det!!
sen drog dom vidare det gjorde vi me vi drog te sätuna parken där bög erik och fler töntar va vi gungade kina gungan och hade kul sen skulle erik dra så vi gick te skolan och snackade om bad!! YEY!!¨senare kom eriks pappa och hämtade han och jag och jonte gick och pratade en stund sen tankade vi moppen och jag lämmnade han hemma :) en rolig dag :P sen kommer man hem o äter o chillar packar och grejer . men nu ska jag geeka Hejdå!!!


Lite bilder :P:
:) utanför skolan !! < jonte , erik bredvid..

hahahahahaha fett skön!! Kines gungan! !!!!!!

COEWBY BROR !!! :D

min bror asså seriöst min bror


Bror AHahahahhahahahahh:Ö du duger som fjortis !!!! :D:D:D

Kriii

Einar O Erik The twins... :)

Broe!..         Eriko MOTHERFUCKERS! :P             The name is Piggie Mother fuckers!Einar :D:D piggie bitch!!!!!!!!!




Tro mig tvilingar ska ska! älska varandra men dom här uff..... du ska bara se dom :PXD

Kriii

Min Lördag :)


Shoo allihopa !

Vaknade va hos pappa så jävla trött efter en dags festande men aja snackade med erik om vi skulle göra nåt idag, Det gick bra :P skulle sova hos han fixade mig tog lite grejer hämtade min skin jacka och fixade allt . Sen drog jag te stan då ser man ricci gå förbi hon kollade på mig och jag på henne xD då ba : Ricci vafan gör du här hon sa samma sak :P hon skulle träffa feffeh :P vi gick dom gick runt till alla äffarer sen vandrade vi runt och jag köpte såklart varm choklad :D och hon ben & jerrys :Psen åkte vi vidare. Tbx te märsta jag följde dom en bit sen drog jag hem tog pengar tog moppen drog tankade, och köpte chips 2 monster och coca cola. sen körde jag te erik det va asss kallt!!! När jag hade kommit fram snackade vi lite kollade efter bilder i min data och jag smsade med piggie som var hos jesper :D
Aja efter en stund kollade vi på film XD den va ass tråkig men endå rolig :P Sen sa erik ooooo. neej ..... och kollade ut genom fönstret där va han piggie :):) jag tyckte det va kul ;P sen kom han in och vi drev lite och han letade efter colan fast kollade lite konstigt överallt. Sen kollade vi på video och lite bilder jag hade och då började jag smsa med ENA! <3 skapparen te min fina blogg hon e bäst <3 hon fixade den och jag blev såklart nöjd :D:D sen började vi små geeka elr först snackade jag me jesper , sen började vi geeka jag fixade lite med bilder visade när einar rappar HAHAHAHA:Ö så jävla roligt :) Sen snackade jag lite me folk på msn och vi geekade sen kollade vi på phone boot som va så jävla roligt me hororna ¨¨Du förstörde min kuk hand xD HAHAHHAHAAH den va så jävla skön :P Efter att vi hade sett den geekade vi sen orkade vi inte och då blev klockan 01.00 då gick vi o kollade på heromovie te kl 02.00 och dekade kl 02.30 xD det va min lördag :D

TACK ENA FÖR ATT DU FIXADE BLOGGEN!! <3

mmm Gott....Monster :)


Hajdå : kriii


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0