Grattis mamma xD

aja idag är det morsdag så det ska man fira xD Not... aja iallfall ska ut hejdå!

God morgon ! :P

Shoo allihopa , idag är det tjooock me varmt walla jag svär dör varje morgon jag vaknar, iallfall idag vet jag inte vad jag ska göra precis kanske ska vänta tills coewby kommer hem och va med han elr träffa jesper o dra nånstans :/ vet inte riktigt det är fett tidigt så får se senare xD aja det är bara 11 dagar kvar tills vi slutar skolan och 12 tills vi drar te grönan och 7 tills det är fest igen :) aja vi hörs sen skriver mer då har fett mkt att göra .

[Kriii]

Nora syrran Kriii kommer alltid finnas här <3!

Kriii finns alltid för dig nora syrran!
jag kanske inte alltid e just där men jag kommer alltid att finnas ring smsa för vad som helst kriii kommer nora sättet du tänker på , gjorde jag med jag förstår dig gumman det är inget fel dina anledningar e bra och tro mig med tiden kommer du att bli bättre men som sagt kriii finns här för dig syrran älskar dig skit mkt ta hand om dig!


Nora du e bäst! Nora syrran du ebäst världens finaste person!

Har ni problem med nora har ni problem med mig !

[kriii]



Fest nästa vecka ^^

Ahjde har varit med adam vi åt såklart kriii mat ;) Består av

Köttbullar elr kött [kött iallfall xD]
[Kriii style pommes]
Sås:Brun sås elr cafe de pari elr nån sås själv rekommenderar jag bearnise sås !
och så klart dricka!
[cola,fanta,saft,vodka xD]

/kriii food!
aja iallfall det är stor fest nästa vecka i älvsjö tydligen det kommer finnas hur mkt dricka som helst och så ska det tydligen finnas ass mkt brudar :P Det kommer iallfall vara grymt det är hemma fest ofcourse!
aja skriver mer sen xao!

[Kriii]
 




Ska ut @

Halleluja nu ska jag ut fan !! Ahjde vi skriver sen måste fan hinna ut innan mamma kommer hem xD


[Kriii]

Franska@

Har inte haft tid att skirva varit med min bror fan, kändes dåligt eftersom han inte följde med till grönan eftersom han var sjuk det kändes dåligt att inte träffa han tyvär, men det var bra för vem pallar få nån att gå ut om han kan bli skit sjuk.
Så var med han föreigår och igår detvar ass kul vi chillade hos han gick ut klättrade för en lång skit xD
aja iallfall så skriver jag mer när jag kommer hem har bilder också:P xD Ajde skriver sen..

[Kriii]


Vill ha !

Vill ha:
Guldkort till grönan
nya byxor elr aa flera
ny moppe
Xbox Live = [får idag kanske]
Ny färg i håret
och inget mer typ :P Aja hoppas jag får allt :P

---------------------------------------------------------------------------


Brännbolls tuneringen !!

Fyfan vad kul det var, var med jesper hela dagen :) vi hade ass kul jag och min bror vi satt och snackade vi åkte tillsammans i tåget med jonthe och markus o melina. Sen när vi kom fram var vi tvugna att gå hela vägen -.- fett drygt det tog 20 min att gå typ jag och jonthe gjorde det bästa av situationen och pratade om nästa år när alla har moppeder. Iallfall vi gick o gick o gick fick damp för det var så jävla långt! aja tillslut kom vi fram vi satte oss jag o jesper och så var vi tvugna att spela ! aja vi förlorade mot 7b :/ tyvär vi vann en enda match och den andra blev oavgjord :/ iallfall vi gick vidare till våran sista match men jag pallade inte spela med mitt lag elr fick inte så vi böt till 8b som värkade behöva hjälp :P iallafall vi spelade och det var kul sen på hemma vägen åkte eddie,markus,jonthe bil jag jocke och jesper och samuel gick och jag o samuel fick för oss att lyfta :P vi visade bennen och vi gjorde tummen men nej... ingen stannade och jag garvade så mkt så att jag ramlade ner hade endå så jävla ont i fötterna fattar inte hur dom andra orkade gå xD sen väntade vi på tågen snackade med franck hade ass kul!!!! iallfall när vi kom fram stack vi elr aa chillade med min bror tills hans buss kom :P seg som faen och kastade glass på malin föresten natalie ser ut som en tomat brände ansiktet :P BYE!!!!  :


vi lyftar so what! HAHAHA vi fick ingen lyft !! :P


Vi rollar! Planen fett jobbit ramlade 24 7 :P



[Kriii] Skriver mer sen



Okej mitt hår e brunt!

Aja pappa kom till slut med mitt xbox fick hundra kr och köpte min hårfärg och sabina och felicia fixade det aja tack älskar er<3 måste stärka det lite så ska köpa en till men aja tack ! bilder har sabina o felicia lägger in dom imorgon!

Hoppas grönan igen!

Fjortis bröder xD


XD tack för den !! snyggt gjort its kriii style bitch!!


[Kriii]

Adam@

Bror skulle aldrig bli sur på dig för att du e sjuk, spelar ingen roll om du inte kunde sova hos mig bara du blir bättre så blir det bra :) vi ses endå i skolan tror jag aja du vet iallfall det nu!

Bröder för livet


[Kriii]


GOD MORGON IDAG HÄNDER DET!

Idag händer det , sabina ska färga mitt hår brunt! :)
Fast först ska jag dra te pappa hämta mitt xbox 360 köpa xbox live om jag får mer pengar sen när jag kommer tillbacka ska jag o sabina dra te willys och köpa hårfärg och sen ska vi dra nånstans vet inte vart men nånstans så ska jag färga mitt hår :) hoppas det blir bra annars slutar det med att sabina också blir blond!:)

Skriver mer sen har mkt att göra :)

[Kriii]

Sorry för dålig uptade ska skärpa mig!

Sorry alla ber om ursäkt !! nu ska jag bli bra på blogg igen xao

[Kriii]

SABINA FÄRGAR MITT HÅR IMORGON!

Omg sabina färgar mitt hår imorgon brunt blir det blir säkert bra tar foto såklart! men o fyfan vad hon kommer ångra om det blir fel för då blir sabina memic blond!

[Kriii]

Flo rida Feat. Wynter - Sugar [Min o jespers låt!]




''We hot they not'' Mitt o jespers nya fjortis motto xD

Have a happy day

[Kriii]

Gröna Lund :)

Aja Vaknade igår fett tidigt 06.30 seriöst kriii gör aldrig det men igår gjorde jag det vet inte värför !
skulle träffa jesper i station 09.40 åkte från pappa 07.13 kom fram te märsta 08.30 stack hem lämmnade min väska tog ut molle min hund och fixade mig. Vi skulle va fjortisar i grönan så aa fixade mig sen stack jag te station och väntade på jesper drack en kaffe latte vanlij ass god faktist. Sen kom jesper och vi stack till tåget satt där och snackade och hade skit kul vi satt och bråkade om vad vi skulle åka te grönan [Båt elr buss] Det blev tyvär buss för jesper gav sig inte /cry aja iallfall när vi tog bussen var det en chines som lekte gangster fett kul hahaa:Ö aa iallfall vi åkte te grönan var där 10.50 sen när vi kom fram var inte erik och piggie där jesper fick damp ringde einar och han ba : Vart fan är ni! han ba vi skulle ses 11.00 då gick alla in och dom kom typ 11.20 och då sprang vi till insane och åkte den vi åkte allt seriöst allt vi åkte flera gånger jag o franck hade ass kul vi gick in i spök huste och jesper blev såklart rädd HAHAHHA:O sen stack vi hem jag o jesper samtidigt!

Gröna lund entren Entren te grönan 10.57

Jesper franck Jesper franck [Arg för att erik o einar va sega]

Jesper o eriko Jesper o erik i pop expressen!

The twins! Einar och Erik ! HAHAH!!

Spök huset Entren till spökhuset !

the broom  Kvasten och så ser man jet-line

Jesper o erik tänker Jesper o erik!  hm.. Var e fjortisarna?

[Kriii] Så får ni dagens låt snart



Gröna lund

Hej Hej var i grönan idag fett kul men har inte tid att skriva skriver mer imorgon så får ni bilder också !!                                                            [Kriii]


Hellue :D

har inte varit inne mkt varit med adam varje dag typ inte kunnat skriva tyvär men den här videon dödar!! seriöst ingen kan dansa som hon!! och är hon inte bara för snygg!!!

börjar skriva igen från och med imorgon skärper jag mig med foton och sånt:




Njut [Kriii]

Skit bra dag :)

Shoo allihopa, Idag var jag med adam i skolan första lektionen var språk :/ ganska tråkigt men vi snackade ganska mkt om åttan för man får betyg då -.-
Iallfall skulle felicia ha utvecklings samtal tror att det gick bra. andra lektionen var svenska det var roligt faktist vi skrev glosor gick till bibloteket och chillade där. Tredje lektionen var träslöjd inte chill!! hattar trä slöjd jag o franco satt o snacka typ ass länge och vi lekte med adam haha :Ö Aja sen var det lunch vi chillade i skolan med piggie. Efter lunchen hade vi No det var skit kul bara att piggie satt och läste en bok medans jag och adam jobbade. Jag o adam  fixade det wow coolt 4a lampor 2 batterier xD Efter det hade vi engelska och idag gick det bra ^^ första gången :P Sen efter skolan drog vi till upplandsväsby och köpte addidas mjukisar toffsar och spel :P vi käkade pizza hos mig och jag drack en monster och har typ geekat i 3 timmar :O Rekord  :P
Aja skriver mer imorgon ni får bilder då också!

[kriii]

13/05-09 [God natt]

Aja ska sova har inte gjort mkt spenderat tid me familjen xD aa juste min kusin kom te oss Annie :) hon e tjooock rolig man ska aldrig ta ut hunden me henne asså hon klagar på allt :p tro mig har ni sett killar bråka den här dödar !! hon bråkar med allt och alla ! hahahah:Ö aja nu sitter min syrra här och stör skriver mer imorgon ska sova nu xao

[Kriii]

13/05-09 [Skola]

Abouuue skola igen xD aja det är onsdag :) vi körde brännboll och klart mitt lag vann igen !! Vi e bäst!
Jeffrey,sabina,felicia,ida,kriii,piggie,markus,pplush gjorde nästan allt resten sket i allt jävla idioter!
Aja första lektionen var svenska tog min dator te skolan för ville lyssna på musik och chilla ofcourse, vi hade svenska det var ganska chill för att va svenska snackade inte mkt utan jobbade o lyssnade på musik. Adam verkar klara sig bra, det är bra för vi är ju inte bästa vänner elr vänner alls bra att båda accepterar det och slut på skiten. Aja andra lektionen var engelska vi satt och lekte jag jobbade med lindaw och piggie och adam dåra chillade och hade ganska tråkigt faktist. Tredje lektionen var mentors tid som vanligt i kaos ingen brydde sig och neila fick för sig att läsa en lång lång lång lång historia tror jag att det var -.- alla sommnade typ och felicia garvade :P vår mentor ba : jag kommer få det ni kallar ''damp'' Hahahha:Ö dum ?
fjärde lektionen var idrott asså brännboll det var skit skit kul! Aja sen var det lunch maten kunde ätas iallfall sen drog vi te willys alla i min klass elr bara kilarna drack läsk o chillade :P sen sista lektionen var So vi kollade på film och sen slutade vi följde med piggie till station nu ska jag hem fast glömde hemma nycklar så e ut låst -.- jävla cp aja skriver mer sen! xao

[kriii]

Dagens låt - Burn it up - R Kelly feat. wisin y yandel [Tisdag]




Älskar den här låten fortfarande den e ass bra.
Calor!
[Kriii]

Dagens låt wisin y yandel :) Llame pa verte [Måndag]



Gamla tider ''Thembo'' Chadi du vet vad elr hur ;)

[kriii]

Tisdag 12/05-09

Shoo var med chadioe i stan vi hade fett kul vi gick runt drak en röd monster och han visade sina skor och sina kläder han hade köpt : Han köpte: Evisu jeans och Addidas skor och en D.I.F halsduk :P aja efter att han hade visat mig drog vi käkade kebab och köpte godis från en grym äffar som har allt seriöst allt!! Sist jag var där, var jag med... kommer inte ihåg nu :P aja har varit där förut sen kom jag hem med han vi chillade en stund geekade xD och sen drog han hem.

Mums!... Mina favoriter !! Inget godare svär walla!

Fett gott innehållBästa Candy House :)!

[kriii]

Tack :)

Nu stack chadioe hem men ska geeka snart för har inget bättre för mig. Föresten ska flytta JAAAaaaaaaaa......!!!!!!!!!!!!!!!
fyfan vad kul :) men vill tacka personer som hjälper mig speciellt en som jag inte kan namn ge för då kommer någon dampa på personen men tack för all information och hjälp att välja rätt du e bäst ! elr du har dina stunder :) XaoVåra gunger broe!

Gammalt ställe -.- hoppas det dör och käringen också HAHAHAHA:ö

[kriii]

Inte kunnat bara

Shoo allihopa var med adam o erik o jesper i måndags fast det gick inte so jävla bra, jag sa te adam ta min hand kommer ramla han tog sen släppte han och jag ramlade slog sönder mig min 96 byxa gick sönder i sidan och jag fick ett stort sår i ärslet blödde skit mkt mina kalsonger blev helt blodiga :( Aaa jag sa te han snacka inte med mig han ba okej och gjorde sig rolig me erik så fuck them both..! nu orkar jag inte mer och skiter fullständigt i dom två fast erik har jag inte mycket me han e  endå chill men andra fuck han liksom bäst att inte ha en bästa kompis bara problem nu tror mamma att jag ramlade med moppen och kommer inte få köra igen fick jag skit för han förra gången för att jag mobbat en elev..-.- jag lovar lita inte på alla :P Iallfall idag hade vi första letkionen eget arbete gick in och adam satte sig där och ba hur mycket fattas de och gav ett smile jag ba Eh... okej att man fortfarande tror att det e skämt lite problem har han -.- aja efter hade vi svenska det va ganska kul satt med jeffrey och snacka med mohoe det va chill. Efter den lektionen hade vi franska följde med olivia hon mådde dåligt stackarn hoppas det blir bättre och sen gick jag vidare till franskan annars skulle man bli underkänd men där var anika av något konstigt slag satt och snackade med henne om hon saknade sina elever hon ba ja det klart xD sen hade vi matte -.- det va tråkigt men endå inte chillade senare hade vi lunch jag o piggie satt med irenska o anska och natta o isabell efter lunchen gick jag med einar te willys erik hänkade köpte såklart lant chips och choklad :P efter det hade vi musik full klass [VANN ETT SPEL HAHAHA KRIII E BÄST!! :D] Sköt alla jag ville skjuta :) Det var fett kul sen hade vi NO -.- satt och käkade chips o choklad :S sen stack jag hem, me chadioe nu :)

[Kriii] Skriver mer sen


Imorgon!

Imorgon berättar jag allt orkar inte nu e ass trött ska geeka.!

Föresten:

Om du behöver en snygg header elr en designe så kan ni slösa 25 kr på en av dom så får du det fixat av : elinforslöv blogg
www.pouffs.blogg.se det är biligt det är bra det är style! Vf vänta vf tänka vf jobba när du kan slippa sånt och få det fixat på några minuter ge bara info som du vill ha den och tro mig hon gör det bra!

[kriii]

Sorry!! 08/05-09 , 09/05-09

Har inte orkat skriva för har haft ganska stressigt, med So arbetet och massor av läxor..

i torsdags gjor de jag inte mkt alls gick te skolan satt där var uttråkad och visste inte riktigt vad jag skulle göra.

Fredagen:

Gick te skolan tidigt träffade adam påvägen till skolan vi snackade och gick första lektionen var språk vi gick ditt och trännade lite grejer sen slutade den lektionen. Så skulle vi ha svenska -.- men det var ganska kul för satt med adam och vi gjorde det som man skulle göra ... säger vi aja efter svenskan var det träslöjd igen.... gjorde inget på typ 50 min och dom andra 30 min sågade jag en bräda och började hyvlla aja efter det hade vi lunch!: Det va äklig mat och pannkakorna va slut .. Trodde jag :O sen kom mat tanten med flera och det blev krig alla kom från olika håll och bråkade om vems som skulle ta sabina tog först som vanligt tog det tid alla stressade henne synd. Efter lunchen drog vi te centrum köpte chips och två powerking .. gav en till adam men bögen vägrade ta den... Blev sur men senare hade vi NO det var kaos alla skulle egga jesper och anti för dom fyllde liksom år!! klart man ska egga dom fast det får man inte i vår cp skola xD vatten balonger var tydligen med evelina gömde dom i sin tröja och natalia kom på henne och hon sprang alla vi sprang och jag tog 4a missade alla för anti sprang som en hora!! aja.. efter skolan drog vi te mig tog ut hunden och så åkte jag o adam till barnens djungel för att se jesper i ap dräkt O_O. Det var en otrolig syn fast tyvär var det samuel som hade på sig den dog iallfall av garv han gick runt o kramade barn det trodde man inte !!  jag o adam retade dom och så kollade vi på moppeder och andra grejer eftersom vi vill skaffa nya moppeder . Hittade en sexig men åkte bara 60.. efter en stund där drog vi tbx hem till mig vi chillade där och väntade på att min kusin skulle komma han var så jävla seg. Så jag o adam käkade kebab me pommes och choklad. Senare skulle adam dra och då precis kommer min kusin vi snackade och så drog adam vi gick ut för vi hade tråkigt smsade med felicia och vi träffade dom hängde med dom och letade runt vi hade fett tråkigt men endå ganska chill. Aja sen drog vi hem och jag laddade ner film och chattade käkade godis o chips. Min fredag xD

Lördag: Nu har jag vaknat runt 11 kollar på film ska käka frukost och träffa adam senare hejdå!!

[Kriii]

Jobbat So

Shoo allihopa hade jobbat So förlängesen men glömde att man skulle skriva på datorn så har suttit i 2 timmar nu och gjort det för på fredag e det inlämning :P aja nu ska jag geeka ha en trevlig dag..

[kriii]

06/05-09 [Skolan]

Tjenare :P Idag hade jag en bra skol dag vaknade tog ut hunden -.- och fixade mig sen gick jag mot skolan så ser man corby frågade vf han inte hade kommit igår te skolan, Han var sjuk tydligen xD aja efter det gick vi te skolan vår första lektion var svenska med åsa jag satte mig med erik och vi tog v¨åra datorer och drog vidare till grupprummet. Där satt vi och lyssnade på musik och jobbade på vårat svenska häfte vi hade fått av åsa. Efter den lektionen skulle vi ha egelska då gick jag o erik ner till lagunen och satte oss och jobbade där eftersom vi hade tråkig satte vi på musik och jobbade SO. Efter att vi hade haft engelska skulle vi ha mentorst tid :P Det var en chill mentors tid den här gången ! :) iallfall efter det hade vi Idrott det va match vi felorade tyvär! aja efter att vi hade haft det hade vi lucnh:=) det va pannkakor ! :F det var gott men när vi hade ättit klart fanns det inte mkt att göra allt va tråkigt så jag o adam drog till våra gunger :) så kom erik efter typ 10 min och efter 20 min kom einar :P så körde vi hopp tävling och så kommer en sur kärning och ba: Ska ni förstöra för de små barnen erik började tjafsa och till slut gav hon upp:P Efter vår lunch rast drog vi vidare till  So vi satt i datan hela lektionen ritade och skrev gjorde inte mkt mer :P Aja sen geekade jag o erik flyff och det blev tråkigt eftersom mitt internet dampa så vi drev med ida hon fick damp och så stack vi hem xD nu ska jag sova skriver mer senare :) >XAO!

Våra gunger broe! våra gunger !! :)

[kriii]

@ Skola

Ahjde det är skola skriver mer när jag kommer hem !

 [kriii]


GUL MONSTER PÅ WILLYS FÖR ALLA SOM INTE VISSTE :O

Nu börjar willys med gul monster segare kan de inte bli xD iallfal får den en 4av 10 för den är inte så god lista:


1.Grön
2.röd
3.Blå
4.Gul  på willys kostar dom 18 kr :)

Men felicias morsa ska sälja röd så det e värt att köpa även om det kostar 20 kr så att ni vet.

[Kriii]

05/05-09

Aja har geekat haft tråkigt hemma :S

Min morsa e damp låter mig int gå ut asså orka det enda hon gör e skriker o skriker !! jag blir fan trött...
som tur imorgon slutar jag sent ska ta me datan te skolan har mkt att göra så hinner inte att skriva nåt ses !!

xao ni får dagens låt :D

 [kriii]

05/05-09 18.02

Nu ska jag geeka en stund Hejdå!!!

Skriver senare!

[Kriii]

05/05-09

Hej allihopa, e hemma nu kom hem med erik efter en jobbig dag i skolan !

Lektioner:
Svenska[Sämst!]
Eget arbete[Bra]
Matte[Ganska Bra]
No[Sämst]
Språk [Bra]
Musik [Bra] Fick 13.5 av 19 på omprovet !! :D:D

Aja rasterna sög som fan ingen o va me var med erik bara för einar hade brunkräm på sig och skämde ut sig HAHAHHA:Ö
8terna e ju borta så det finns ingen o hänga me ingen jonte som göra roliga skämt ingen franck som jag kan snacka me.
Men endå det värsta va att ingen adam var i skolan idag!!! FICK DAMP HAN SITTER HEMMA O PLUGGAR ISTÄLLET!
men nu ska jag nog geeka skriver mer sen !! föresten lämmnade erik i träningen elr egentligen tvärtom han körde ditt själv.

[Kriii]


@ Skola

E i skolan vi sitter i borden och leker att vi pluggar xD aja skriver mer sen när jag kommer hem wallabye
([Kriii]


Nu börjar reggeaton sommar [Dagens låt] llame pa´ verte - wisin y yandel



Bailando sexi le doy dembo dembo !!!
Reggeaton e tbx !!

[kriii]

04/05-09

Shoo allihopa, Idag var dagens början sämst walla bara rägn... Sen kom solen senare sen började det rägna igen och hagla och sen blev det sol -.- Cp väder

Aja iallfall gick te skolan, [TOMT] inga åtter bara 9er och 7er :P fett chill träffade jenifer på morgonen hon gick med paraply :P aja chilenare e rädda om sitt hår, Efter det gick jag upp te skåpen lika tomt där tog mina NO böker och gick till No salen tomt ... igen, gick tbx te mina skåp så kmr einar adam o erik o någon mer :S Då var det chill vi hade inte börjat xD Så till slut kom alla xD så stack vi te lektionen jag einar melina adam o erik gjorde kaos som vanligt erik o melina stack ut O_O jag o adam o einar håll käften jag lyssnade på musik och brydde mig int. Sen var det en jävla massa skit om att vi skulle uppföra oss bättre jag säger liksom det är måndag igår var det söndag man e fortfarande hyper. Efter den lektionen blev det värre :O Gungar skulle ha oss i franskan tro mig blev int roligt.... Felicia satt o bråkade jag svär walla en halvtimme han e liksom [RETARD] Han hoppar in som franska lärare men kan inte ens franska -.- han ba ''läs pappret till och med jag fattar'' Felicia ba: Om du fattar kan du väll säga vad man ska göra för vi fattar inte pappret så sa han men läs vi läste typ 20 gånger men fattade = Nada (Inget) Aja efter det långa bråket hade vi engelska :P det gick bättre det var kul, men efter det hade vi matte OMG det var så jävla lång tråkigt men endå kul snackade med franco . han e chill. Aja Sen hade vi lunch vi var så jävla hungriga så vi gammade in all mat vi kunde jag o adam, erik o senare drog vi te willys :) Föresten såg vi en åtta som jobbade på willys xD Efter lunchen hade vi So det var chill!! som faen efter det hade vi Elevens val jag hade engelska vi kollade på grease :S Det va ass tråkigt men vi hade hane där så det blev roligare!! Sen såg jag ellenor <3 hon va inte på så bra humör :(

Aja efter skolan drog vi hem te mig tog ut hunden tog moppen och drog te adam :) Då ringde jesper han ba kriii vart är du? jag ba: Hos adam Sj? han var i station och jag hämtade han me moppen så drog vi te adam, Efter en stund kollade vi på The Grudge 3 :P Han sket på sig stackarn (jesper) jag och adam dog av garv men stackarn ville inte titta men tvingade han felåt!!! Aja han måste sluta va rädd xD Efter det kom hans farsa hämtade honom och så var jag o adam kvar vi visste int vad vi skulle göra så vi käkade choklad kaka som Hanna adams syster hade laggat med hennes konstiga kompis lotta .... -.- ett riktigt litet barn... Aja som vanligt e adams morsa ass rolig så hon drev sönder Hanna HAHHAHA:Ö
Sen drog vi te våra gunger och inge mer hände vi stack te mig vidare te willys te mig och sen drog han hem och jag stannade nu sitter jag här och ska kolla på film [THE GRUDGE 2] Den e bäst!!<3 Föresten ska kanske va med min kusse kristian !! på fredag!!

Hejdå ni får dagens låt och lite pics !!

Pics:

Gangstas!! BITCHVåra gunger broe!Chill asså!solen ! :) Wooooooaaaaa direkt från chinaSteker asså!Kriiis favorit smak !! Haha det bäst med sommaren!! <3


[Kriii]


@ God natt!

Aja ska ladda ner några, sen ska jag sova :) god natt!

Jag :P

Sommaren e här!!!


[Kriii]


Dagens låt! - Akon Feat Snopp Dogg - i wanna fuck you



Gammal men ass bra!!

[Kriii]

Mitt liv e hårt :'(

Kommer att sakna er all <3 ¨älskar er mkt ska försöka komma te märsta så mkt som möjligt så kan vi ha kriiistyle kul :)

Min kväll :P Misslyckad!

Va med adam träffade han och vi gick te willys lång kö som faen! Så orkade inte vänta utan gick vidare te lidel det va stängt -.-, Sen drog jag vidare te coop bästa som hänt mig! glass för 4 kr :D:D men innan det avslöjade jag det jag inte ville att han skulle veta vi snackade om hans nya rum och då kom det ut '' A det e stort fan, jag som ska flytta te rissne'' Och han vände sig om och jag fick whuips ... Vi snackade länge om hur det skulle gå och hur jag skulle kunna va me han varje dag .. Men det gick inte för cp som kastar stenar i bussar .... Aja vi snackade länge iallfall sen såg vi ida melina olivia xD dom lekte dom vi snackade så kommer felicia sabina :) jag berrätade :( jag vill inte min sommar e förstörd inga broes att va me ...:( Tensta av alla ställen -.- asså shit jag hatar min morsa ibland. Int mkt jag kan göra åt saken men en sak e iallfall klar !!
Kommer alltid sakna er !![ Coewby,Jesper,Eriko,Piggie,Sabina,Felicia,] och Flera<3 det blir svårt att börja om igen... igen,,, trötnar på det...

Aja nu ska ni få dagens låt :P

Pics : Vänner ni betyder mkt för mig! Utan er dör kriiistyle :(
'


Bror asså!Foto model elä!!solen ! :) Hahahah Rolig

            Steker asså!Folos bitchHAHAHA B
                                                        
                                Min bästa vän! min bror asså!Hahah bror i våra gungor!!   
                                                                          =
                                            
                                                     Chill asså!


                                                VI E STOLTA OCH VI ÄR BÄST!!   Ni gör mig till kriii!! <3


Ni betyder ass mkt för mig kommer alltid att minnas er vi ses så klart men aa... endå!!!
Speciellt du coewby min bror min bästa vän !!
Sabina kungen asså!
Felicia min ängel!
meluna du e rolig
Einar Pigge bitch
Eriko spyr men annars ok HAHAHAH:Ö
Ida!! vi slåss bra :P blatte you know!
Jesper bror !!
Och ni andra !!
Ni e livet för kriii!

[Kriii]            Fråga: Vf e livet så svårt?


Hos erik o einar :D 02/05-09

Shoo allihopa kunde int skirva igår för körde moppe te einar för den blev fixad or not! Cp skadad asså...
Men när jag kom fram va jesper där och alla andra me :) så vi lekte spy skit och hade ass kul sen snackade jag lite me jesper och annat vi lekte ungefär 1 timme och sen blev det tråkigt. Aja efter det började vårt geek!! YEY!! Men innan det snackade jag me adam bror!! vi snackade ganska länge sen skulle han kolla på tv så stack han och jag började geeka vi käkade chips och geekade och somnade runt 2 .

Idag: ska vi leka spy igen ska bara hämta adam fixa mig för ser ut som ett handikap dusha som faen för erik ameen spydde på mig!!!!!!!!!! så jävla skabbigt!! aja så skriver mer sen nu sitter einar och kör xbox 360 och ett video inlägg får ni sen. Namn: Tjockisar har inget liv!

HAHAHHAHA:Ö


[kriii]



Broder


Tivoli!!!!

Idag ska jag på tivoli, tror me felicia o sabina ska försöka få tag i adam :)

Aja skriver senare xao!


[Kriii]

Wohooo!!!

Shooo!!

Jag o felicia o sabina hade fett kul i tivolit vi åkte och garvade som faen...

Men innan det så var jag hemma chattade med erik o jesper och hade tråkigt så sa min syster ska vi dra te tivolit <3
Jag ba visst vf inte så drog vi jag fick biljeter först åkte jag extream fly med hennes kille. Sen åkte jag en annan grej med min syster den snurrade 10 minuter. Aja senare så åkte jag med sabina o felicia virvel vinden ! Det va ass kul :P blev fett yr sen följde jag med olivia och drog vidare. Sen stängde dom ner skiten :( det va fett tråkigt vi gick hem jag följde felicia hem för hon vågade inte... Såg frida !! också :P aja det va det jag gjorde inatt :P

Föresten folk festar i vår skola :D

Har inga pics men felicia har www.ricciandfeffe.blogg.se 

God natt! [Kriii]

Bror de e alltid du o jag!

Bror ingen stoppar oss, ingen även om dom jävlarna vill splitra oss så skiter vi i de!

Kriii and Coewby broes for life! ¨




Min bästa vän! min bror asså!                    +                     Chill asså! = Broes for life!


[Kriii]


Förlåt!

Sorry har inte kunnat skriva för att jag hade bråkat me adam.

aja men nu e allt tbx te de normala och jag behöver inte bry mig längre, Hade iallfall en bra dag, de va tivoli och jag o adam satt hemma o fixade oss. Sen drog vi ditt där va felicia,melina,sabina,ena,hane,linnea och ellenor <3 vi åkte extream fly och virvel vinden det va fett kul och vi åkte virvel vinden med anna o irena sen såg vi jeffrey och kripe och massa andra alla var typ där!. Aja sen drog vi vidare till adam skulle sova hos han tog lite grejer och stack. När vi kom fram tog jag mina grejer och vi gick in i adams rum och så kollade vi på film och jag dekade efter typ 50 min.

Och idag kl 09 vaknade vi,vi åt frukost och fixade oss vi skulle gå runt hela djurgården med adam morsa och hanna adams lilla syster.Vi körde bil och vi hade ass kul vi gick runt käkade glass solade en stund och vi snackade mkt drev med hanna och rastade tindra vi gick vidare vi såg en helikopter med ica skylt. '' Har varit o stor handlat '' xD
Aja senare drog vi vidare till gröna lund och skansen där villade vi en stund och drog vidare till bilen vi såg två idioter klädda te nåt sjukt. Sen kom vi tbx te bilen och vi drog vidare när vi började närma oss Väsby stannade vi och tankade bilen käkade donken <3 adam morsa e bäst! aja adams morsa drev med adam och sen hade vi sugrörs krig mot hanna :P HAHHAHAHA:Ö sen kom vi fram o va tvungen att dra hem. Aja skriver mer sen ska ut!!

[Kriii]  Har tyvär inga pics hade inge batteri!


RSS 2.0